Get The Amazon Blog DayOne Quiz Answers-Win 10,000₹ for Free

Get The Amazon Blog DayOne Quiz Answers-Win 10,000₹ for Free

Amazon Funzone section in the app have a new quiz by the name “The Amazon Blog DayOne Quiz“. Get the Amazon blog dayone quiz answers and you can enter to win 10,000₹ Amazon Pay Balance

How To Play The Amazon Blog DayOne Quiz

  1. The Quiz time mornings with Amazon can only be played on the Amazon App. So download the Amazon app from the Appstore or Playstore.
  2. Sign-in and log in the app with your Amazon account or create your account if you do not have it.
  3. Click our button that will take you directly to the Funzone Quiz page on the Amazon app. (Note:- If you click the button it will load up amazon app with our affiliate link– No extra charges on your purchases but we will be credited a small commission for the same)
  4. If the above button won’t take you to the required page search for Funzone quiz or amazon quiz.
  5. The quiz has about 5 questions. Answer them correctly with our answers and you are eligible for winning the prize.
  6. To increase your chances to win if you have a twitter account tweet with the mentioned “#“. We will be providing you a tweet button where you can simply tweet with the necessary “#“.
  7. Lucky draw winners are normally announced every month end. Participate daily to increase your chances for winning

Amazon Blog DayOne Quiz Details

Amazon Blog DayOne QuizDetails
Quiz Prize10,000₹ Amazon Pay Balance
Total Winners20 Winners
Winners Announcement30-June-2020

Duration of Quiz

This Quiz Duration has ended

Follows us on our Social Media Pages

The Amazon Blog DayOne Quiz Answers 05-Jun-2020

Question 1. Amazon India has launched electric vehicles (EVs) in its delivery fleet in Jan 2020. How many EVs have we committed by 2025?

Answers: 10000

Question 2. Amazon has replaced all plastic dunnage across the fulfillment network with 100% recyclable _

Answer: Paper

Question 3. Amazon will soon eliminate all single use plastic used for packaging from our Fulfilment Centers by ___

Answer: June 2020

Question 4. All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Answer: Biodegradable

Question 5. Towards its goal of clean energy to run operations, Amazon India uses _ in 8 Fulfilment Centers and 2 Sortation Centers

Answer: Rooftop Solar Panels

Question 6. To promote sustainable packaging solutions, Amazon launched packaging-free shipping service in 2019. To how many cities in India have we expanded this service so far?

Answer: 100+ Cities

I just played #AmazonBlogQuiz and entered to win 10,000₹ #AmazonPay Balance . Get your answers for #amazonquiz from Coupon Hunter.

Other Ongoing Amazon Quiz Answers

Previous The Amazon Blog DayOne Quiz Answers

Amazon blog Dayone quiz answers

Q1. Amazon has sellers in places like Idukki in Kerala, Anugul in Orissa and Rajpipla in Gujarat, to name a few. What percentage of our sellers are from Tier II and below cities?
Answers: Over 50%

Q2. Our Handloom and Handicraft store, showcasing selection from weavers and artisans across the length and breadth of India is called _.
Answers: Amazon Karigar

Q3. Over _ retailers and MSMEs sell their products on Amazon India.
Answers: 6 Lakh

Q4. What is the name of our global program that offers differentiated products from startups and emerging brands?
Answer: Amazon Launchpad

Q5. How many products can one find on Amazon India?
Answer: More Than Million Products

Amazon Blog DayOne Quiz Contest Eligibility

  1. You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
  2. (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India
  3. (b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in
  4. (c) You have a billing address within the territory of India
  5. (d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and
  6. (e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Amazon Blog DayOne Quiz Contest Details:

  1. This Contest will commence on 21st May 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 02nd June 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 20 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Leave a Reply