You are currently viewing Play Amazon Special Edition Quiz – Win 15,000₹ for Free

Play Amazon Special Edition Quiz – Win 15,000₹ for Free

Amazon India organizes a special edition weekly quiz from every saturday for whole week “Amazon Special Edition Quiz Answers”. The prizes vary from mobiles, laptops, amazon pay cash and many more. Wake up every morning with a different quiz with a different prize to win. These quizzes are only for the app and will not work on the website. Amazon India funzone quiz section every week has this Special Edition quiz. Winners to the quiz are normally announced at every month-end.

How To Play The Amazon Special Edition Quiz

  1. The Quiz time mornings with Amazon can only be played on the Amazon App. So download the Amazon app from the Appstore or Playstore.
  2. Sign-in and log in the app with your Amazon account or create your account if you do not have it.
  3. Click our button that will take you directly to the Funzone Quiz page on the Amazon app. (Note:- If you click the button it will load up amazon app with our affiliate link– No extra charges on your purchases but we will be credited a small commission for the same)
  4. If the above button won’t take you to the required page search for Funzone quiz or amazon quiz.
  5. The quiz has about 5 questions. Answer them correctly with our answers and you are eligible for winning the prize.
  6. To increase your chances to win if you have a twitter account tweet with the mentioned “#“. We will be providing you a tweet button where you can simply tweet with the necessary “#“.
  7. Lucky draw winners are normally announced every month end. Participate daily to increase your chances for winning

Amazon Special Edition Quiz Details

Amazon Good For India QuizDetails
Quiz Prize15,000₹ Amazon Pay Balance
Total Winners6 Winners
Winners Announcement29-February-2020

Duration of Quiz

This Quiz Duration has ended Check below other Ongoing Quiz

Follows us on our Social Media Pages

Question 1: Amazon has partnered with the AWPO (Army Welfare Placement Organization) to launch the Military Veterans Employment Program. Via this program Amazon hires former military personnel.

Answer: True

Question 2: I Have _ program is a delivery partnership of Amazon with small store owners that is transforming lives. It is a business opportunity in which local entrepreneurs/stores partner with Amazon for delivery/pickup services within their area. (Fill in the blank)

Answer: Space

Question 3: Which is the first Indian start up to offer parental leaves for both men and women?

Answer: Zomato

Question 4: Which of these initiatives from the government of India has the slogan ‘Kaushal Bharat Kushal Bharat’?

Answer: Skill India

Question 5: Which of these is the minimum investment required for store owners to be part of the IHS program?

Answer: No investment required

I entered #Amazon #SpeciaEdition #quiz Thank you, Coupon Hunter, for helping me out with the answers to the quiz #AmazonGoodForIndiaQuiz


Other Ongoing Amazon Quiz Answers

Previous Amazon Quiz Answers

Question 1: Amazon Cares Runs Several Programs Like Gift A Smile That Is Transforming And Enabling New Ways Of Giving In The Community. It Aims To Empower Local Communities With Tools And Services That Enable Them To Create Opportunities For Their Growth. True Or False?

Answer: TRUE

Question 2: The Persons Of The Year 2005, Bill & Melinda Gates Along With Irish Singer Bono Were Together Called _______ Because Of Their Charity Work By The TIME Magazine. (Fill In The Blank)

Answer: The Good Samaritans

Question 3: Amazon Cares Conducted Training Sessions In Tailoring For Women In Tauru, Sonipat And Manesar. These Towns Are All From Which State?

Answer: Haryana

Question 4: Which Amazon Team Associated With A Certain Product, Recently Had It Its 1st Event To Impart Knowledge On The Importance Of E-Learning?

Answer: Alexa Devices

Question 5: You Can Support The The ‘Amazon : Gift A Smile’ Cause By Doing Which Of The Following?

Answer: Donating To The NGO’s Listed On Amazon



Amazon Special Edition Quiz Contest Eligibility

  1. You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
  2. (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India
  3. (b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in
  4. (c) You have a billing address within the territory of India
  5. (d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and
  6. (e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Amazon Special Edition Quiz Contest Details:

  1. This Contest will commence on 19th January 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th January 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 6 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 15,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Leave a Reply