Get Amazon Better India Quiz Anwers & Win 10,000₹ for free

Get Amazon Better India Quiz Anwers & Win 10,000₹ for free

Amazon Funzone quiz section has yet another quiz for us to play. Play “The Amazon Better India Quiz” in the funzone section of Amazon App and you can win 10,000₹ Amazon Pay balance.

How To Play The Amazon Better Quiz

  1. The Quiz time mornings with Amazon can only be played on the Amazon App. So download the Amazon app from the Appstore or Playstore.
  2. Sign-in and log in the app with your Amazon account or create your account if you do not have it.
  3. Click our button that will take you directly to the Funzone Quiz page on the Amazon app. (Note:- If you click the button it will load up amazon app with our affiliate link– No extra charges on your purchases but we will be credited a small commission for the same)
  4. If the above button won’t take you to the required page search for Funzone quiz or amazon quiz.
  5. The quiz has about 5 questions. Answer them correctly with our answers and you are eligible for winning the prize.
  6. To increase your chances to win if you have a twitter account tweet with the mentioned “#“. We will be providing you a tweet button where you can simply tweet with the necessary “#“.
  7. Lucky draw winners are normally announced every month end. Participate daily to increase your chances for winning

Amazon Better India Quiz Details

Amazon Better India QuizDetails
Quiz Prize10,000₹ Amazon Pay Balance
Total Winners10 Winners
Winners Announcement29-February-2020

Duration of Quiz

This Quiz Duration has ended Play Other Ongoing Amazon Quiz

Question 1: A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?

Answer: Amazon Saheli

Question 2: Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?

Answer: 7%

Question 3: In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?

Answer: Amazon Easy

Question 4: Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)

Answer: TRUE

Question 5: Which of these locations does Amazon deliver its products to?

Answer: All of the above

Question 6: Amazon has a vision to make all Amazon shipments net-zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?

Answer: Shipment Zero

Question 7: Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?

Answer: Amazon Karigar

Question 8: Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Answer: Mahila E-haat

Play #AmazonBetterIndiaQuiz to win 20,000₹ #amazonpay balance. Get Answers to increase your chances of winning.

Other Ongoing Amazon Quiz Answers

Leave a Reply